Text Size
YoutubeGoogleFacebook
FacebookMySpaceDiggDeliciousStumbleuponRedditPinterest

  Паралелно с развиване на чистопородните белези и работа за постигане на стандарта, е било установено, че работните качества са от особено значение. Изработената система за изпитания и покриването на тестовата програма е гарантирало охранителните качества на кучетата издържали изпита. Тези гаранции са били от особена важност за допускането до развъждане.

Изпитите за охрана изискват преминаването на три изпита.

1. Проследяване

2. Подчинение

3. Охрана

         Правилно изпълнявана и от кучета с подходящ темперамент и предназначение, системата от упражнения доставя отлични условия за трениране на охранителните качества. Провеждана от професионалисти, системата може да възпита самочуствието на стопанина и кучето и да ги научи на адекватни реакции в кризисни ситуации.  Неправилното и прилагане обаче може да причини големи щети върху психиката на незрели или млади кучета и в най-лошия случай да доведе до хиперагресивност и неконтролируемост на вашия любимец. Треньорите и помощниците за обучение и провеждане на системата трябва да са внимателно подбирани и доказано компетентни.

 

        В заключение може да се каже, че това е спорт за всички, които искат да имат добре контролирани и възпитани четириноги приятели. За тези които добре разбират системата и нейното предназначение, това е начин да постигнат хармония със своя партньор и заедно да станат побеждаващ отбор! За развъдчиците, това е програма която пълноценно тества инстинктите, нервната ситема и физическите възможности, така необходими за една работна порода, каквато е и боксера! 

Download Full Premium themes - Chech Here
Free artbetting.net bookamkers reviw.
http://b.artbetting.net/